Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΤΑΣΟΣ ΠΕΤΣΑΣ | Ο" Άγγελός "του σε ανοδική πορεία στο Billboard και στην Ευρώπη.


Ο Τάσος Πέτσας μετά τη διεθνή instrumental επιτυχία του "Mother of mine, Anna" συνεχίζει τη σταθερά ανοδική του πορεία στα Ελληνικά και Διεθνή charts με το τραγούδι του "Angel of mine" το οποίο κατόρθωσε ήδη να ανέβει στο #1 των itunes chart της Ελλάδας, αφήνοντας πίσω του σημαντικά ονόματα όπως την Adele με την παγκόσμια επιτυχία της "Hello", ενώ στο Billboard βρίσκεται στο #9 της κατάταξης στην ενότητα Chart Digital Albums.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Πέτσας είναι από τους λίγους Έλληνες δημιουργούς που όχι μόνο κατορθώνει να ανέβει στα 200 της Ευρώπης, αλλά το πετυχαίνει συνεχόμενα. Έτσι μετά το "Mother of mine, ANNA", το τραγούδι του "Angel of mine" βρίσκεται ήδη στη θέση #195 της Ευρώπης. 




Αναμφίβολα το “Angel of mine” επιφυλάσσει εκπλήξεις, όπως είναι η συνεργασία του με τον Aural Fragment (Giorgos Lazarou) και τη λυρική τραγουδίστρια Μάνια Βλαχογιάννη της οποίας το βιογραφικό είναι πλούσιο, περιλαμβάνοντας αριστεία και διπλώματα εξαιρετικής επιδόσεως στη μουσική, σπουδές στο Richard Strauss Konservatorium και την Ανώτατη Μουσική Σχολή της Δρέσδης και σπουδές υποκριτικής στη Δραματική Σχολή του H. D. Trayer.
Στους στίχους του τραγουδιού ο δημιουργός έχει συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Πρίφτη. 

Το τραγούδι "Angel of mine" περιλαμβάνεται στο πρώτο άλμπουμ του Τάσου Πέτσα με τίτλο "Heart of mine, ANNA" και κυκλοφορεί σε συλλεκτικό vinyl - cd από την FM RECORDS. 
Περισσότερες πληροοφορίες και νέα για τον Τάσο Πέτσα υπάρχουν στη σελίδα του στο facebook: https://www.facebook.com/tasospe/?fref=ts
Το link του τραγουδιού "Angel of mine" στο youtube είναι:https://www.youtube.com/watch?v=Ao7GV79lGSI